Dags för en truckutbildning eller maskinförarutbilding i höst?

truck-maskin
Nu är augusti här och höstens kurser och fortbildningar drar snart igång efter sommarlov och semesterledighet. Ett område där behovet av aktuella kunskaper alltid är stort och viktigt är naturligtvis bland truck- och maskinförare. Truckar och maskiner används på oerhört många arbetsplatser och alla förares goda kunskaper är viktiga för att öka säkerheten och förbättra effektiviteten på jobbet. Rätt personal med rätt kompetens hjälper både företaget och de anställda till en bättre och säkrare vardag.

För att skaffa och uppdatera kunskaper om maskiner, arbetsmiljö och säkerhet finns ett brett utbud av truckutbildningar och maskinförarutbildningar. Dessa regleras och utvecklas av transportbranschens samarbetsorgan TYA. TYA tar fram kursplaner, håller egna utbildningar och utfärdar utbildningsintyg som krävs för godkända förare till 18 olika trucktyper och 9 maskinslag.

Dags för en sådan kurs i höst? Kolla TYAs kurskatalog som finns både i tryckt pappersversion och digitalt på nätet. Där finns en salig blandning att ta del av!